... ^ Özqe Özpirinçci Fan Club ^ ...
Hoşgeldiniz
Lütfen üye olunuz veya giriş yapınız
Hoşgeldiniz
Lütfen üye olunuz veya giriş yapınız
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Özge Özpirinçci Hakkında | Özge Özpirinçci Resimleri | Özge Özpirinçci Videoları

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Özge Özpirinçci:Hümeyra ile oynamak beni çok heyecanladırıyor

YazarMesaj
prensesim_özgem
ÜyeÜye
prensesim_özgem

Karma Puan : 134

Özge Özpirinçci:Hümeyra ile oynamak beni çok heyecanladırıyor Empty
MesajKonu: Özge Özpirinçci:Hümeyra ile oynamak beni çok heyecanladırıyor   Özge Özpirinçci:Hümeyra ile oynamak beni çok heyecanladırıyor Icon_minitimePtsi Haz. 01, 2009 9:04 pm

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri’ni bitirdikten sonra çocukluk hayali oyunculuğa adım atmak için bir ajansa kayıt olan 22 yaşındaki Özge Özpirinçci,oynadığı reklam filmleriyle yapımcıların dikkatini çekti.Cesaretin Var mı aşka adlı dizisinde başrol oynama fırsatını yakalayan Özpirinçci,şu sıralar Show Tv’de ekrana gelecek olan Melekler Korusun adlı dizi için kamera karşısında..
Bir anne ile kızı arasında yaşanan kuşak çatışmasını konu alan dizide Özpirinçci’nin annesini Hümeyra canlandırıyor.Özpirinçci,oyunculukta şu anda emeklediğini ama ilerde iyi bir maraton koşucusu olacağını söyledi.
Oyunculuk maceranız nasıl başladı?Oyunculuk zaten hep içimde bir yerlerde vardı.Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri’ni bitirdim.Üniversiteden mezun olunca vaktimin ve fırsatım olduğunu gördüm.Bunu doğru değerlendirmek için Erberk Ajansa kayıt yaptırdım.Önce reklam filmlerinde rol aldım.Arkasından da Cesaretin Var mı Aşka dizisi geldi.
Cesaretin Var mı Aşka dizisinde rol almanız nasıl oldu?Hiç beklemediğim bir anda Limon Yapımdan aradılar.Yeni bir projeden bahsettiler ve benimle görüşmek istediler.Görüşmeye gittim ve anlaştık.Her şey çok hızlı gelişti aslında.Şansımın bana çok yardımcı olduğunu düşünüyorum.Şansımı daha çok çalışarak başarıya taşımak istiyorum.Bir gün bu meslekte çok başarılı olacağım.Buna inanıyorum.Kendime oyuncu bile diyemem.Sadece adayım.Bugün emekliyorum ama yarın iyi bir maraton koşucusu olacağım.
İçinizde bir yerde oyunculuk olduğunu bildiğiniz halde neden konservatuvar değil de yönetim bilimleri okudunuz?Lise son sınıfta üniversite sınavlarına hazırlanırken ne okumak istediğimi bilmiyordum ama içimde hep oyunculuk isteği vardı.Hatta üniversiteden sonra yurtdışında oyunculuk eğitimi almak istiyordum.Sabancı Üniversitesinden almış olduğum diploma benim için bir güvence ama şu anda yaptığım iş benim hayalmdi.Diplomamı alıp kendime güvence sağladıktan sonra hayalimi gerçekleştirme peşinde koştum.
Oyunculuk adına beklentileriniz var mı?
Çok başarılı olmak,kaliteli sinema filmlerinde oynamış olmak..Yaptığım işten çok keyif alıyorum.Doğru projelerde ve almak istediğim eğitimlerle ileride daha büyük işlere imza atmak istiyorum.
Zorlandığınız zamanlar oluyor mu?
Sette beklemek bazen çok yorabiliyor.Sahne değişirken,hazırlıkları beklerken ne kadar yorulduğumu fark ediyorum.Ama 3-2-1 kayıt dendiği anda tekrar kendime geliyorum.
Nelerden besleniyorsunuz?
Okuyorum,araştıyorum ve izliyorum.İnsanın sürekli kendini geliştirmesi gerekiyor.Hele oyunculuk yapıyorsa buna daha fazla özen göstermesi gerekiyor.Hayata karşı duyarsız biri oyunculuğunu geliştiremez bana göre.Çevreye,doğaya,dünyada olup biten birçok şeye karşı ilgiliyim.Oyunculuk hayatın içinden beslenen bir meslek.
Oyuncu olarak çalışmak istediğiniz oyuncu ve yönetmenler var mı?
Meltem Cumbul,Demet akbağ,Haluk Bilginer,Binnur Kaya,Nurgül Yeşilçay,Altan Erkekli,Çetin Tekindor,Tilbe Saran,Erdal Özyağcılar.Daha çok var aslında bunlar aklıma ilk gelenler.Umarım bu şansı yakalayabilirim.Yönetmen olarak ise Abdullah Oğuz,Fatih Akın,Çağan Irmak,Nuri Bilge Ceylan,Ferzan Özpetek,Yavuz Turgul,Erden Kıral gibi isimleri filmlerinde rol almak beni çok mutlu eder.
Kısa zamanda bu kadar hızlı yol alışınızı nasıl açıklıyorsunuz?
Türkiye’de neredeyse her gün yeni bir dizi başlıyor.yeni yüzler,taze kan bu sektör için her zaman gerekli bence.Kişisel olarak değerlendirmem gerekirse doğal ve pozitif bir enerjiye sahip olmam benim için büyük avantaj oldu.
Yeni diziniz Melekler Korusun’dan teklif geldiğinde ne düşündünüz?
Çok düşünmedim Açıkcası.Hümeyra Hanım’ın kızını canlandırmamı istediklerini söylediklerinde benim için konu kapanmıştı aslında.Çok heyecanladım,setin hemen başlamasını istedim.
Hümeyra gibi usta bir oyuncuyla çalışıyor olmak size neler hissettiriyor?
Oyunculuğa yeni başlamış bir alaylı bir oyuncu için bunun ne kadar büyük bir fırsat olduğunu kelimelerle anlatmak çok zor.Zaten ona çok hayrandım.Şimdi aynı seti paylaşıyorum.Bazen kendi kendime “Çok Şanslısın” diyorum.Hümeyra Hanım’la adımın aynı cümle içerisinde geçmesi bile beni heyecanlandırıyor ve çok gururlandırıyor.
Hümeyra Hanım’ın zor biri olduğu söyleniyor.Bu anlamda çekinceleriniz,korkularınız oldu mu?
Korkudan,çekinceden çok heyecan vardı.Kendisi ile tanıştığım ilk gün ondan çok pozitif bir elektrik aldım.Yılların getirmiş olduğu birikimi zaten kendisiyle konuştuğunuz anda görüyorsunuz.Setin ilk günlerinde itibaren bana o kadar çok şey öğretmeye başladı ki.tek bir şey söyleyebilirim,hayatımın en mutlu ve heyecanlı günlerini geçiriyorum.
Dizide nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz?
Dizide İpek karakterini canlandırıyorum.17 yaşında,Balıkesir’de doğup büyümüş,babasını 1 yaşındayken kaybetmiş annesiyle yaşayan bir genç kız.Hayatındaki en büyük tutkusu tiyatro.Fakat annesi onun başka bir meslek sahibi olmasını istiyor.İpek’te ergenliğe girmek üzere olan her genç gibi tutkusunun peşinden koşmak istiyor ve annesiyle çatışmalar başlıyor.
Oynayacağınız karakter için özel bir çalışma yaptınız mı?
Oynayacağım karakter için özel bir çalışma yapmadım.Çünkü ben de o yaşlarda aşağı yukarı aynı evrelerden geçtim diyebilirim.

alıntıdır

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Süper Bir Özge Özpirinçci Röportajı(Özge Özpirinçci Hakkında Bilinmeyenler)
» Özge özpirinçci
» Özge Özpirinçci - Biyografi
» Özge Özpirinçci " Berrin'le Gecenin Rengi " programınında...
» Özqe ÖzpiRinçCi ßoM